DİSK'TEN BAŞKAN ERDEM'E ZİYARET

Genel 05/04/2024 15:20

DİSK GENEL-İŞ Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin ve yönetimi, Belediye Başkanımız Sn. Bilgehan Erdem'i yeni görevi dolayısıyla ziyaret etti.

DİSK GENEL-İŞ Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin, Başkan Erdem’i yeni görevinde ötürü tebrik ederek başarılar diledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen samimi ziyarette, iş barışı ve dayanışmanın önemine vurgu yapan Başkan Erdem, egoları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birlikte daha mutlu bir Artvin Belediyesi ve Artvin için çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret; Başkan Erdem’in nazik ziyaretleri için DİSK GENEL-İŞ Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin ve yönetimine teşekkür etmesi ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.